Παραδοσιακά ΠροϊόνταΧαράζουμε βαθιά τα ταψιά σε μερίδες. Ψήνουμε πάντα σε προθερμασμένο φούρνο. Τισ Μπουγλατσες Θεσσαλονίκης 5΄πριν τις βγάλουμε από τον φούρνο, τισ γυρνάμε ανάποδα για να ψηθούν ομοιόμορφα.

Παραδοσιακά Προϊόντα

  • 1. Χωριάτικη Τυρόπιτα ταψί
  • 2. Χωριάτικη Σπανακόπιτα ταψί
  • 3. Χωριάτικη ταψί Σπανάκι - Τυρί
  • 4. Μπουγάτσα φύλλου αέρος (2 μερίδες)
  • 5. Τυρόπιτα φύλλου αέρος (2 μερίδες)
  • 6. Τυρόπιτα Μακεδονική (τρίγωνη)
  • 7. Σπανακοτυρόπιτα Μακεδονική
  • 8. Πίτα Ηπείρου Τυρ
  • 9. Πίτα Ηπείρου Σπανάκι Τυρί
  • 10.α. Μπουγάτσα Κρέμα - φύλο αέρος (κιλού)
  • β. Μπουγάτσα Τυρί - φύλο αέρος (κιλού)
απόψυξη επάληψη Θερμοκρασία Ψησίματος Χρόνος Ψησίματος    
30' Ναί 180' 30'-40'