Ζύμες ΜπριόςΠρίν το ψήσιμο μπορούμε να προσθέσουμε σουσάμι.

Ζύμες Μπριός

  • 1. Φωλιά πολύσπορη (γαλοπούλα - μοτσαρέλα)
  • 2. Νησιώτικο (φέτα, ελιά, ρίγανη)
  • 3. Φιλαδέλφεια
  • 4. Πεϊνιρλί (χωριάτικο φύλλο - μπέϊκον)
  • 5. Διπλό λουκάνικο (κρέμα τυριών)
  • 6. α. Πεϊνιρλί γίγας 300 gr
  • β. Πεϊνιρλί έξτρα 220 gr
  • 7. Καλτσόνε
  • 8. Μπιφτέκι
  • 9. Κουλούρι φέτα
  • 10. Κουλούρι ελιά
  • 11. Κουλούρι σοκολάτα
  • 12. Κουλούρι Μήλο
απόψυξη επάληψη στόφα Θερμοκρασία Ψησίματος Χρόνος Ψησίματος  
30' Ναί 60'' 180' 15'-25''