ΚρουασάνΠρέπει πάντα να φροντίζουμε η στόφα να έχει υγρασία. Μετά τη στόφα αφήνουμε τα Κρουασάν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μέχρι να "στεγνώσει" η επιφάνεια τους, κατόπιν τα τοποθετούμε στον φούρνο.

Κρουασάν

  • 1. α. Γίγας βούτυρο γάλακτος 120 gr
  • β. Γίγας μαργαρίνης 120 gr
  • γ. Γίγας μαργαρίνης 150 gr
  • δ. Γίγας πολύσπορο
  • ε. Γίγας πραλίνας (ψημένο)
  • 2. Μαργαρίνης 45 gr
  • 3. Πεϊνιρλί (βούτυρο γάλ.)
  • 4. α. Σπέσιαλ (βουτύρου)
  • β. Σπέσιαλ (μπεσαμέλ βουτύρου)
  • γ. Μαργαρίνης Σπέσιαλ
  • 5. Αλλαντικών - μπέϊκον - τυριά
  • 6. α. Κρέμας (βουτύρου)
  • β. Ανανάς (βουτύρου)
  • γ. Μπουγάτσα (βουτύρου)
  • 7. Μηλόπιτα (βουτύρου)
  • 8. Στρούντελ (βουτύρου)
  • 9. Σταφίδας
  • 10. Σοκολάτας
απόψυξη επάληψη στόφα Θερμοκρασία Ψησίματος Χρόνος Ψησίματος  
30' Ναί 60'-90' 170' 20'-30'