ΣφολιάτεςΟι Σφολιάτες μπορούν να χαραχθούν επιφανειακά, παράλληλα ή κάθετα, πρίν το ψήσιμο. Έτσι επιτυγχάνουμε ομοιογένεια στην επιφάνεια των προϊόντων και ποικιλία σχημάτων στη βιτρίνα μας

Σφολιάτες

  • 1. Τυρόπιτα (αφράτη) 165 gr
  • 2. α. Τυρόπιτα παρ/γραμη 140 gr
  • β. Μπουγάτσα
  • 3. Τυρόπιτα τρίγωνη
  • 4. Τυρόπιτα στρόγγυλη (φέτα)
  • 5. Τυρόπιτα (κουροσφολιάτα) 190 gr
  • 6. Τυρόπιτα κουρού
  • 7. Τυρόπιτα (φέτα -ντομάτα - πιπεριά)
  • 8. Κασερόπιτα
  • 9. α. Ζαμπονοτυρόπιτα εξαγωγή
  • β. Ζαμπονοτυρόπιτα στρόγγυλη
  • γ. Ζαμπονοτυρόπιτα παρ/γραμη
  • 10. Ζαμπονοτυρόπιτα μπέικον πλέγμα
  • 11. Φωλιά (ζαμπόν - γκούντα - πάριζα)
  • 12. α. Λουκανόπιτα (σάλτσα κόκκινη)
  • β. Λουκανόπιτα σπέσιαλ
  • 13. Λουκανόπιτα (κοτόπουλο - σως)
  • 14. α. Ανθοκούλορο
  • β. Κουλούρι πραλίνα
απόψυξη επάληψη Θερμοκρασία Φούρνου Χρόνος Ψησίματος    
30' Ναί 180' 20'-30'